Age of Empires Forums


  advanced
in


Last post 06-23-2013, 9:28 AM by destzz. 60 replies.
Page 2 of 5 (61 items)   < Previous 1 2 3 4 5 Next >
Sort Posts:
  •  02-09-2012, 2:15 AM 949693 in reply to 941019
    destzz destzz is not online. Last active: 02-05-2014, 2:39 PM
    Member
    Finland
    Not Ranked
    Total Posts: 91
    Last Post: 02-05-2014
    Member Since: 01-04-2011
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes

    I did some changes for the all of the mods.

    Sorry I haven't had the time for transparent version because of the school.


    http://forum.agecommunity.com/forums/933624/ShowThread.aspx
    My UI mod, Hotkey mod and ESO friendly bugfix
  •  02-09-2012, 3:24 AM 949705 in reply to 949693
    Milky__ Milky__ is not online. Last active: Tue, Dec 17 2013, 7:26 PM
    Member
    NZ
    Top 25 Contributor
    Total Posts: 4,974
    Last Post: 12-17-2013
    Member Since: 08-19-2009
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes

    In treaty there is usually a period of time where you are transitioning your wood vills to plantations and/or mills. The vills have to walk from one resource to another, effectively being idle from resources until they are on the next resource.

    Is there any way to change the missionary thing to these "walking/idle" vills? And if so would it mean that whenever your vills are walking around on plantations and mills (even tho it still says 10 are gathering they actually are not) count towards this number?

    tyvm. 

    EDIT: Also what does the pink zero indicate (the one next to the amount of export gathered)? The gather rate of the export?

    And also would it be possible to add the gather rate of each resource next to them? ty. 

  •  02-09-2012, 4:42 PM 949735 in reply to 949705
    destzz destzz is not online. Last active: 02-05-2014, 2:39 PM
    Member
    Finland
    Not Ranked
    Total Posts: 91
    Last Post: 02-05-2014
    Member Since: 01-04-2011
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes
    Milky__:

    In treaty there is usually a period of time where you are transitioning your wood vills to plantations and/or mills. The vills have to walk from one resource to another, effectively being idle from resources until they are on the next resource.

    Is there any way to change the missionary thing to these "walking/idle" vills? And if so would it mean that whenever your vills are walking around on plantations and mills (even tho it still says 10 are gathering they actually are not) count towards this number?

    tyvm. 

    EDIT: Also what does the pink zero indicate (the one next to the amount of export gathered)? The gather rate of the export?

    And also would it be possible to add the gather rate of each resource next to them? ty. 

     

    I dont think that there is any way to set find command for those walking settlers. However I have hotkey that selects every idle settler(control-*space*).

     There is always counter for those idle villagers so changing that missionary think wouldn't make much difference.  

     That pink number is in "culture specific area", so for asians it is number of shrines. For natives it is number of aztec priest and for europeans it is number of banks. Those can be changed to count nearly anything. (remains of Ekanta's mod)

     And I have no idea about how to see gather rates for each resource(it was possible in AOM, but in AoE3 it is different). 

     

    You turn your question to someone more experienced with modding aoe3. 


    http://forum.agecommunity.com/forums/933624/ShowThread.aspx
    My UI mod, Hotkey mod and ESO friendly bugfix
  •  02-09-2012, 10:52 PM 949747 in reply to 933537
    Milky__ Milky__ is not online. Last active: Tue, Dec 17 2013, 7:26 PM
    Member
    NZ
    Top 25 Contributor
    Total Posts: 4,974
    Last Post: 12-17-2013
    Member Since: 08-19-2009
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes

    Ok thanks.

    Also which folder do i put it to? I've put it through but it's still not on.

  •  02-10-2012, 8:24 AM 949753 in reply to 949747
    destzz destzz is not online. Last active: 02-05-2014, 2:39 PM
    Member
    Finland
    Not Ranked
    Total Posts: 91
    Last Post: 02-05-2014
    Member Since: 01-04-2011
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes
    Milky__:

    Ok thanks.

    Also which folder do i put it to? I've put it through but it's still not on.

     

    You have to put it to your age of empires 3 folder(that has those age3.exe, age3y.exe etc) 

    And when you download those mods you have to unzip them and then open them. I have arranged them so copy files from "data" folder to "data" folder in age of empires 3 folder. Do the same thing for sound and art. 


    http://forum.agecommunity.com/forums/933624/ShowThread.aspx
    My UI mod, Hotkey mod and ESO friendly bugfix
  •  02-10-2012, 10:45 AM 949763 in reply to 941019
    Critical Critical is not online. Last active: 02-13-2012, 5:13 AM
    Member
    Nouvelle France
    Not Ranked
    Total Posts: 3
    Last Post: 02-13-2012
    Member Since: 02-10-2012
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes
    Is it working with the default AOE3?
  •  02-10-2012, 11:46 AM 949769 in reply to 949763
    destzz destzz is not online. Last active: 02-05-2014, 2:39 PM
    Member
    Finland
    Not Ranked
    Total Posts: 91
    Last Post: 02-05-2014
    Member Since: 01-04-2011
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes

    Critical:
    Is it working with the default AOE3?

     

    No, if you are playing vanilla AOE3 dont use this or it will *** it up. 


    http://forum.agecommunity.com/forums/933624/ShowThread.aspx
    My UI mod, Hotkey mod and ESO friendly bugfix
  •  02-10-2012, 12:08 PM 949772 in reply to 941017
    Jerom Jerom is not online. Last active: 28 Dec 2013, 7:18 PM
    Member
    Delfgauw, The Netherlands
    Top 10 Contributor
    Total Posts: 10,000
    Last Post: 12-28-2013
    Member Since: 11-19-2009
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes
    Jerom:

    Bump. Just saw this thread.

    Question: Is it possible to have the transparent skin for this? I liked that quite a lot in ekanta TAD UI. If not, could you make that possible ?

    Could u still do this (make a different version for it or sth).

    I'd really appreciate that. 


    [N3O] Jerom_the_brave
    http://www.youtube.com/user/N3OJerom?feature=mhee

  •  02-10-2012, 12:39 PM 949774 in reply to 949772
    destzz destzz is not online. Last active: 02-05-2014, 2:39 PM
    Member
    Finland
    Not Ranked
    Total Posts: 91
    Last Post: 02-05-2014
    Member Since: 01-04-2011
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes
    Jerom:
    Jerom:

    Bump. Just saw this thread.

    Question: Is it possible to have the transparent skin for this? I liked that quite a lot in ekanta TAD UI. If not, could you make that possible ?

    Could u still do this (make a different version for it or sth).

    I'd really appreciate that. 

    Well it's weekend now, so I can give it a try. 

     

    EDIT: Now I'm again stuck with the same problem as summer, when I remove UI textures and set them transparent it gives this annoying black overlay, it won't be coming any time soon :( 


    http://forum.agecommunity.com/forums/933624/ShowThread.aspx
    My UI mod, Hotkey mod and ESO friendly bugfix
  •  02-10-2012, 4:03 PM 949784 in reply to 949753
    Milky__ Milky__ is not online. Last active: Tue, Dec 17 2013, 7:26 PM
    Member
    NZ
    Top 25 Contributor
    Total Posts: 4,974
    Last Post: 12-17-2013
    Member Since: 08-19-2009
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes
    destzz:
    Milky__:

    Ok thanks.

    Also which folder do i put it to? I've put it through but it's still not on.

     

    You have to put it to your age of empires 3 folder(that has those age3.exe, age3y.exe etc) 

    And when you download those mods you have to unzip them and then open them. I have arranged them so copy files from "data" folder to "data" folder in age of empires 3 folder. Do the same thing for sound and art. 

    I am still mega confused. 

  •  02-10-2012, 4:16 PM 949785 in reply to 949784
    destzz destzz is not online. Last active: 02-05-2014, 2:39 PM
    Member
    Finland
    Not Ranked
    Total Posts: 91
    Last Post: 02-05-2014
    Member Since: 01-04-2011
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes
    Milky__:

    I am still mega confused. 

     

    I'm bad explainer, but put them to age of empires 3 folder. Files from data folder to data folder in aoe3, etc etc

     

     


    http://forum.agecommunity.com/forums/933624/ShowThread.aspx
    My UI mod, Hotkey mod and ESO friendly bugfix
  •  02-10-2012, 4:27 PM 949789 in reply to 949785
    Milky__ Milky__ is not online. Last active: Tue, Dec 17 2013, 7:26 PM
    Member
    NZ
    Top 25 Contributor
    Total Posts: 4,974
    Last Post: 12-17-2013
    Member Since: 08-19-2009
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes

    can you come on eso and tell me?

    My user is Milky__ (double underscore) 

  •  02-10-2012, 7:22 PM 949792 in reply to 949789
    musketeer925 musketeer925 is not online. Last active: 03-13-2014, 9:15 PM
    Member
    Head of Custom Content (Unofficial)
    Top 25 Contributor
    Total Posts: 4,013
    Last Post: 03-13-2014
    Member Since: 05-18-2009
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes
    All you have to do to install is take the folder "art" and the folder "data" out of the .zip, and then copy them into your game's installation path.

    For a retail or GWFL copy, it will be one of these -- the first for a 32- and the second for a 64-bit OS:

    C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Empires III\
    C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Age of Empires III\

    Or for a Steam copy, it will be one of these:

    C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Age of Empires III\
    C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Age of Empires III\

    I'm not sure about Impulse installations.

  •  02-11-2012, 4:07 AM 949818 in reply to 949774
    Jerom Jerom is not online. Last active: 28 Dec 2013, 7:18 PM
    Member
    Delfgauw, The Netherlands
    Top 10 Contributor
    Total Posts: 10,000
    Last Post: 12-28-2013
    Member Since: 11-19-2009
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes
    destzz:
    Jerom:
    Jerom:

    Bump. Just saw this thread.

    Question: Is it possible to have the transparent skin for this? I liked that quite a lot in ekanta TAD UI. If not, could you make that possible ?

    Could u still do this (make a different version for it or sth).

    I'd really appreciate that. 

    Well it's weekend now, so I can give it a try. 

     

    EDIT: Now I'm again stuck with the same problem as summer, when I remove UI textures and set them transparent it gives this annoying black overlay, it won't be coming any time soon :( 

    aaw unfortunate, have you had a look at how the Ekanta TAD UI did it ? If you cant make it work, do you think it is possible to take your files that dictate the location of the production queue and replace the ones of the Ekanta TAD UI with those ? 


    [N3O] Jerom_the_brave
    http://www.youtube.com/user/N3OJerom?feature=mhee

  •  02-11-2012, 6:36 AM 949821 in reply to 949818
    destzz destzz is not online. Last active: 02-05-2014, 2:39 PM
    Member
    Finland
    Not Ranked
    Total Posts: 91
    Last Post: 02-05-2014
    Member Since: 01-04-2011
    Subject: Re: UI mod, hotkey mod and ESO friendly bugfixes
    Jerom:

    aaw unfortunate, have you had a look at how the Ekanta TAD UI did it ? If you cant make it work, do you think it is possible to take your files that dictate the location of the production queue and replace the ones of the Ekanta TAD UI with those ? 

     

    I'm see the light at the end of tunnel. I have managed to get the UI transparent, I still need some more modifications for it (like transparent overlays, currently there are no overlays at all so it makes hard to see the numbers)


    http://forum.agecommunity.com/forums/933624/ShowThread.aspx
    My UI mod, Hotkey mod and ESO friendly bugfix
Page 2 of 5 (61 items)   < Previous 1 2 3 4 5 Next >
View as RSS news feed in XML