Age of Empires Forums


  advanced
in


Last post 05-01-2012, 7:27 PM by TychoPsycho. 9 replies.
Sort Posts:
  •  02-04-2006, 8:42 AM 119339
    prophet prophet is not online. Last active: 07/13/2009, 2:37 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 13
    Last Post: 07-13-2009
    Member Since: 02-04-2006
    Subject: Skip intro videos?
    Is there a way to launch it without the intro videos?

    Maybe a command-line switch or something?
  •  02-04-2006, 8:51 AM 119348 in reply to 119339
    ES_Swinger ES_Swinger is not online. Last active: 09/20/2009, 8:46 AM
    Member
    Alaska
    Top 10 Contributor
    Total Posts: 7,917
    Last Post: 09-20-2009
    Member Since: 09-27-2005
    Subject: Skip intro videos?
    Look under Video in the fAQ.
  •  02-04-2006, 11:39 AM 119464 in reply to 119348
    Bad Dog Bad Dog is not online. Last active: 04/22/2006, 9:01 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 24
    Last Post: 04-22-2006
    Member Since: 01-08-2006
    Subject: Skip intro videos?
    Yes push the ESC button.
  •  02-04-2006, 9:33 PM 119858 in reply to 119464
    Darkleming Darkleming is not online. Last active: 07/09/2008, 3:28 AM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 138
    Last Post: 07-09-2008
    Member Since: 01-18-2006
    Subject: Skip intro videos?
    or push spacebar
  •  02-04-2006, 9:41 PM 119876 in reply to 119858
    Sparticus Sparticus is not online. Last active: 05/30/2009, 6:54 PM
    Member
    Top 150 Contributor
    Total Posts: 1,381
    Last Post: 05-30-2009
    Member Since: 12-11-2005
    Subject: Skip intro videos?
    Exit the game, then create a user.cfg file with the line +nointrocinematics in your My Documents\My Games\Age of Empires 3\Startup folder and try restarting the game...

    --- To do this: Simply open Notepad, add the text +nointrocinematics and save with a cfg extension (user.cfg)

    Then place the user.cfg file in your My Documents\My Games\Age of Empires 3\Startup folder

    --Yeti
  •  02-04-2006, 9:43 PM 119878 in reply to 119876
    LO12DS_ChiLLa LO12DS_ChiLLa is not online. Last active: 02/04/2006, 9:29 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 3
    Last Post: 02-04-2006
    Member Since: 02-05-2006
    Subject: Skip intro videos?
    hey i just tried that^^^^ it didnt seem to work maybe it will if i rebooted my computer???
  •  02-04-2006, 10:20 PM 119906 in reply to 119878
    Epidemic14 Epidemic14 is not online. Last active: 03/06/2006, 5:32 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 27
    Last Post: 03-06-2006
    Member Since: 12-18-2005
    Subject: Skip intro videos?
    No need, right click the exe and under target make it say: "C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Empires III\Age3.exe" +noIntroCinematics
    instead of:
    "C:\Program Files\Microsoft Games\Age of Empires III\Age3.exe"
  •  02-05-2006, 7:51 AM 120143 in reply to 119906
    prophet prophet is not online. Last active: 07/13/2009, 2:37 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 13
    Last Post: 07-13-2009
    Member Since: 02-04-2006
    Subject: Skip intro videos?
    Works great! Thanks Epidemic14!
  •  05-01-2012, 6:45 PM 956015 in reply to 119876
    littlelamb littlelamb is not online. Last active: 05-01-2012, 6:45 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 1
    Last Post: 05-01-2012
    Member Since: 05-02-2012
    Subject: Re: Skip intro videos?

    Sparticus:
    Exit the game, then create a user.cfg file with the line +nointrocinematics in your My Documents\My Games\Age of Empires 3\Startup folder and try restarting the game...

    --- To do this: Simply open Notepad, add the text +nointrocinematics and save with a cfg extension (user.cfg)

    Then place the user.cfg file in your My Documents\My Games\Age of Empires 3\Startup folder

    --Yeti

    Thankyou for these instructions.  I am running Window 7 and this has worked for me with my game.

  •  05-01-2012, 7:27 PM 956017 in reply to 956015
    TychoPsycho TychoPsycho is not online. Last active: 05-03-2014, 1:37 PM
    Member
    In my casino
    Top 50 Contributor
    Total Posts: 2,905
    Last Post: 05-03-2014
    Member Since: 08-10-2010
    Subject: Re: Skip intro videos?
    littlelamb:

    Thankyou for these instructions.  I am running Window 7 and this has worked for me with my game.

    Wow, you just bumped a thread all the way from page 1359 of the active thread section.

    But at least you used the search function.. 


    Alicorn700:

    wat up niggas
View as RSS news feed in XML