Age of Empires Forums


  advanced
in


Last post 05-27-2012, 7:59 PM by clok555. 5 replies.
Sort Posts:
  •  05-27-2012, 12:43 PM 957692
    clok555 clok555 is not online. Last active: 06-15-2012, 1:51 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 7
    Last Post: 06-15-2012
    Member Since: 05-27-2012
    Subject: Scenario Freeses! help!

    hi. so i worked really hard on a scenario yesterday but when i play it, it freezes!it plays normally for about 5 seconds and then it freezes. i can still move the mouse, select units and command them, but they wont move. there is absolutely no movment in the game. please help i wanna play my scenario!

     UPDATE: ok it seems all other scenarios works except for mine. if someone could download mine and see whats wrong with it maybe. oh btw this always happens when i make a scenario it happened on my laptop and now on this other computer.

    HD Radeon 5450

    Pentium 4

    1.5 gig RAM

    i have already tried uninstalling and reinstalling

  •  05-27-2012, 12:47 PM 957694 in reply to 957692
    musketeer925 musketeer925 is not online. Last active: 03-13-2014, 9:15 PM
    Member
    Head of Custom Content (Unofficial)
    Top 25 Contributor
    Total Posts: 4,013
    Last Post: 03-13-2014
    Member Since: 05-18-2009
    Subject: Re: Scenario Freeses! help!
    Can you upload the scenario you made somewhere? Something like mediafire would be fine: http://www.mediafire.com/
  •  05-27-2012, 12:49 PM 957695 in reply to 957694
    clok555 clok555 is not online. Last active: 06-15-2012, 1:51 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 7
    Last Post: 06-15-2012
    Member Since: 05-27-2012
    Subject: Re: Scenario Freeses! help!
    yes i will do that
  •  05-27-2012, 12:53 PM 957697 in reply to 957695
    clok555 clok555 is not online. Last active: 06-15-2012, 1:51 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 7
    Last Post: 06-15-2012
    Member Since: 05-27-2012
    Subject: Re: Scenario Freeses! help!
  •  05-27-2012, 4:13 PM 957735 in reply to 957697
    musketeer925 musketeer925 is not online. Last active: 03-13-2014, 9:15 PM
    Member
    Head of Custom Content (Unofficial)
    Top 25 Contributor
    Total Posts: 4,013
    Last Post: 03-13-2014
    Member Since: 05-18-2009
    Subject: Re: Scenario Freeses! help!
    Don't use the You Win Effect, use Set Player Won instead. The You Win trigger simply freezes it like that. The reason it's firing is your distance to unit conditions check to see if the guy is >= 2 from the crates -- that is, greater than or equal to 2 meters, which it is at the start of the game.
  •  05-27-2012, 7:59 PM 957740 in reply to 957735
    clok555 clok555 is not online. Last active: 06-15-2012, 1:51 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 7
    Last Post: 06-15-2012
    Member Since: 05-27-2012
    Subject: Re: Scenario Freeses! help!

    oh! i meant to do it <=  ok i tried to set it as set player won but couldnt find it. i will look again

    thank you bless your face

View as RSS news feed in XML