Age of Empires Forums


  advanced
in


Last post 06-04-2012, 8:54 AM by Metis. 3 replies.
Sort Posts:
  •  06-03-2012, 10:16 PM 958277
    Cerealguy22 Cerealguy22 is not online. Last active: 06-05-2012, 10:29 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 1
    Last Post: 06-05-2012
    Member Since: 06-04-2012
    Subject: Glitch in game

    well after playing AOE for awhile i bought The War Chiefs expansion so when i went to install it i get an error saying that regualr age of empires was never installed which makes no sense since i also have been playing The Asian Dynasties. 

    PLEASE HELP!!! 

  •  06-04-2012, 7:46 AM 958305 in reply to 958277
    musketeer925 musketeer925 is not online. Last active: 03-13-2014, 9:15 PM
    Member
    Head of Custom Content (Unofficial)
    Top 25 Contributor
    Total Posts: 4,013
    Last Post: 03-13-2014
    Member Since: 05-18-2009
    Subject: Re: Glitch in game
    I'd recommend uninstalling both the base game and The Asian Dynasties, and then reinstall in this order: Base Game -> TWC -> TAD. Sometimes installing TAD first can cause issues, as they didn't come out in that order.
  •  06-04-2012, 8:53 AM 958308 in reply to 958305
    Metis Metis is not online. Last active: Thu, Dec 26 2013, 1:38 AM
    Member
    Top 10 Contributor
    Total Posts: 7,783
    Last Post: 12-26-2013
    Member Since: 01-17-2007
    Subject: Re: Glitch in game

    Also, it helps when installing to turn off your anti-virus program. Of course, before you do this you will want to disconnect from the Internet.

  •  06-04-2012, 8:54 AM 958309 in reply to 958305
    Metis Metis is not online. Last active: Thu, Dec 26 2013, 1:38 AM
    Member
    Top 10 Contributor
    Total Posts: 7,783
    Last Post: 12-26-2013
    Member Since: 01-17-2007
    Subject: Re: Glitch in game

    A complete list of steps to perform for a successful installation may be found here.

     

View as RSS news feed in XML