Age of Empires Forums


  advanced
in


Last post 06-05-2012, 12:54 PM by Captain Beyond. 5 replies.
Sort Posts:
  •  06-04-2012, 5:02 PM 958349
    bembel bembel is not online. Last active: 06-05-2012, 1:53 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 3
    Last Post: 06-05-2012
    Member Since: 06-02-2012
    Subject: Any way to undo the Choose New Cards selection if you make a mistake

    Is there a way to undo or go back if you choose the wrong "new cards" out of your available allotment?

    I did not know I had new cards choices from the other buildings so I wasted all my new card choices thinking that was all I had available

    I know I can create a new deck, but that's only from the exiting cards I have chosen, I want to go back and re-do everything without having to start over my XP for the home cities

     

    Thanks

  •  06-04-2012, 5:09 PM 958352 in reply to 958349
    0xyM0r0n 0xyM0r0n is not online. Last active: 09-25-2013, 10:39 PM
    Member
    USA
    Top 500 Contributor
    Total Posts: 818
    Last Post: 09-25-2013
    Member Since: 04-25-2011
    Subject: Re: Any way to undo the Choose New Cards selection if you make a mistake
    If you cancel(not save) then the cards remaining will reset. Also, remake a new city they should start at 10,20,40,60,80, or 100 depending on your highest TAD civ level

    Tech Enthusiast.
    C++ Programmer
    Java Programmer
    C# Programmer
    I don't play on eso anymore. Gameranger and Hamachi.
  •  06-04-2012, 7:34 PM 958378 in reply to 958352
    jayve98 jayve98 is not online. Last active: 10-29-2013, 3:10 PM
    Member
    Top 150 Contributor
    Total Posts: 1,189
    Last Post: 10-29-2013
    Member Since: 03-15-2012
    Subject: Re: Any way to undo the Choose New Cards selection if you make a mistake
    Also im not sure how it works since i havent done it but you can press reset and i think it gives you back all your cards and erases your decks, but you can only do it once

    dcdonnie4:

    The more costeffective army can win vs a more expensive (better unit) because they can just keep throwing them at the other player.

  •  06-05-2012, 11:21 AM 958451 in reply to 958352
    bembel bembel is not online. Last active: 06-05-2012, 1:53 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 3
    Last Post: 06-05-2012
    Member Since: 06-02-2012
    Subject: Re: Any way to undo the Choose New Cards selection if you make a mistake
    I think I already saved when I made the deck, is there any other way? so if I remake say, Berlin, it wont go back to 0, I get to keep what ever level it was before deleting it?
  •  06-05-2012, 12:54 PM 958455 in reply to 958451
    ANKUR ANKUR is not online. Last active: 09-15-2013, 1:53 AM
    Member
    INDIA
    Top 500 Contributor
    Total Posts: 596
    Last Post: 09-15-2013
    Member Since: 07-28-2011
    Subject: Re: Any way to undo the Choose New Cards selection if you make a mistake
    reset icon is ur friend , but i think you can use it for 2-3 times (not sure)

    knight_br:
    Optimal explanation .. very succinctly


    LordStefanIII:

    Unkown_Genius:
    Leave it to Age.Comm to get a thread twenty miles off topic.


    :)

    Or turn into a flame war.

  •  06-05-2012, 12:54 PM 958456 in reply to 958451
    Captain Beyond Captain Beyond is not online. Last active: 02-01-2014, 12:00 PM
    Member
    Top 500 Contributor
    Total Posts: 569
    Last Post: 02-01-2014
    Member Since: 04-15-2009
    Subject: Re: Any way to undo the Choose New Cards selection if you make a mistake
    Never delete a city unless you have other high level cities. As mentioned before, when you create a new city it will start at the same level as your highest existing city. If your Berlin city was level 46 and you create a new german city naming it whatever, it will start at level 40 with a sh*t load of cards to choose from. 
View as RSS news feed in XML