Age of Empires Forums


  advanced
in


Last post 07-08-2012, 12:34 AM by Metis. 6 replies.
Sort Posts:
  •  05-02-2008, 5:32 PM 688472
    Yugoslav*Partisan Yugoslav*Partisan is not online. Last active: 05-02-2008, 6:29 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 1
    Last Post: 05-02-2008
    Member Since: 04-28-2008
    Subject: I need to uninstall Napoleonic Era Mod Please help me!
    Some nice person out there who is willing to tell me how to uninstall this stupid napoleonic era mod that didnt even work will be rewarded!!! please help me oh man i cant stand not playing online!!!!!!!
  •  05-02-2008, 7:26 PM 688512 in reply to 688472
    Marlonsm Marlonsm is not online. Last active: Thu, Jul 29 2010, 2:43 PM
    Member
    Somewhere else...
    Top 50 Contributor
    Total Posts: 3,214
    Last Post: 07-29-2010
    Member Since: 01-21-2008
    Subject: Re: I need to uninstall Napoleonic Era Mod Please help me!
    isn't there a unninstall buton? you could check the files that came with it, like readme

    if it don't work, i'd try unnistally the whole AOE, deleting all files related to it, and then, installing again


    Think Vista's Aero is nice? So you haven't seem Linux's Compiz yet.
  •  05-02-2008, 7:48 PM 688518 in reply to 688512
    TheUltimatePwner TheUltimatePwner is not online. Last active: 11-11-2008, 8:05 AM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 137
    Last Post: 11-11-2008
    Member Since: 05-02-2008
    Subject: Re: I need to uninstall Napoleonic Era Mod Please help me!
    Re-install Napoleonic Era mod and the go to it in start and unistall

    [Code of Conduct: Keep images in your signature image no larger (height and width) than 375x125 pixels]
  •  07-07-2012, 1:08 AM 961007 in reply to 688518
    JuliusBonaparte JuliusBonaparte is not online. Last active: 08-11-2012, 12:18 AM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 5
    Last Post: 08-11-2012
    Member Since: 07-03-2012
    Subject: Re: I need to uninstall Napoleonic Era Mod Please help me!

    You have to uninstall and reinstall aoe3 to get rid of the Napoleonic Era mod.

     P.S.

    It works for me and I think its pretty awesome. Maybe you didn't install it correctly. 

  •  07-07-2012, 2:39 AM 961009 in reply to 961007
    Metis Metis is not online. Last active: Thu, Dec 26 2013, 1:38 AM
    Member
    Top 10 Contributor
    Total Posts: 7,783
    Last Post: 12-26-2013
    Member Since: 01-17-2007
    Subject: Re: I need to uninstall Napoleonic Era Mod Please help me!

    I too recently installed the mod then uninstalled it when I found that you could not switch back easily to the original game for online play.

    I didn't see an uninstall option but maybe I didn't look closely enough. I removed the whole kit and kaboodle manually, cleaned up the registry and temporary folder and then did a clean re-install of the game.

    It's interesting that I've been getting a few game crashes since, which leads me to think that something is still not quite right with my setup. I got similar crashes last time I tried a mod. Mods are interesting but are prone to bugs and the mod appears to have not been worked on much for a couple of years.

  •  07-07-2012, 3:42 AM 961015 in reply to 961009
    JuliusBonaparte JuliusBonaparte is not online. Last active: 08-11-2012, 12:18 AM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 5
    Last Post: 08-11-2012
    Member Since: 07-03-2012
    Subject: Re: I need to uninstall Napoleonic Era Mod Please help me!
    If you're really desperate to play online but can't uninstall NE then I think you can still play vanilla if that's good enough for you.
  •  07-08-2012, 12:34 AM 961058 in reply to 961015
    Metis Metis is not online. Last active: Thu, Dec 26 2013, 1:38 AM
    Member
    Top 10 Contributor
    Total Posts: 7,783
    Last Post: 12-26-2013
    Member Since: 01-17-2007
    Subject: Re: I need to uninstall Napoleonic Era Mod Please help me!
    Something about this mod may be rather insidious regarding game stability. Since installing it I've had the game crash several times, even after I thought I'd completely removed it and cleanly re-installed the game. I'm now in the process of doing a clean install of Windows; we will see if the problem persists after this.
View as RSS news feed in XML