Age of Empires Forums


  advanced
in


Last post 07-07-2009, 8:07 AM by dinifettimuetter. 2 replies.
Sort Posts:
  •  07-07-2009, 7:27 AM 825446
    Mc_Fatty_Rape Mc_Fatty_Rape is not online. Last active: 07-07-2009, 10:54 PM
    Member
    Not Ranked
    Total Posts: 1
    Last Post: 07-07-2009
    Member Since: 07-06-2009
    Subject: Dual Monitors
    does this game have support for dual monitors?
  •  07-07-2009, 8:01 AM 825457 in reply to 825446
    musketeer925 musketeer925 is not online. Last active: 03-13-2014, 9:15 PM
    Member
    Head of Custom Content (Unofficial)
    Top 25 Contributor
    Total Posts: 4,013
    Last Post: 03-13-2014
    Member Since: 05-18-2009
    Subject: Re: Dual Monitors
    It works fine if you have dual, all it does is messes with the size of your second monitor, (making that one unusable) and uses your first monitor for the game.
  •  07-07-2009, 8:07 AM 825461 in reply to 825457
    dinifettimuetter dinifettimuetter is not online. Last active: 11-30-2009, 6:39 PM
    Member
    Switzerland - where we hit the french with a stick
    Top 500 Contributor
    Total Posts: 358
    Last Post: 11-30-2009
    Member Since: 04-15-2009
    Subject: Re: Dual Monitors

    Musketeer924:
    It works fine if you have dual, all it does is messes with the size of your second monitor, (making that one unusable) and uses your first monitor for the game.

     

    FAIK the only RTS game that supports dual screens is Supreme Commander and this game is awful 




    G0D is a noob and probably french, so I hit him with a stick too.
View as RSS news feed in XML